Pakketselectie Vergunningen, toezicht en handhaving (VTH) Gemeente Winterswijk

Emtio heeft succesvol een aanbesteding begeleid voor een pakketselectie Vergunningen, toezicht en handhaving (VTH). De opdrachtgever van de aanbesteding was Gemeente Winterswijk.

Doelstelling aanbesteding

De doelstelling van het project was om binnen een kader van een planning, budget en resultaat te komen het ontwerpen (blauwdruk), implementeren en beheren van een VTH-Oplossing.

De aangeboden VTH-Oplossing moest zowel ‘Wabo en OLO-proof’ als ‘Omgevingswet en DSO proof’ zijn. Dat wil zeggen dat het releasebeleid van de leverancier ondersteuning moet bieden voor de ontwikkelingen van de komende periode ‘onderweg’ naar de Omgevingswet/DSO, alsmede de Omgevingswet/DSO zelf. Deze ondersteuning moet plaatsvinden op basis van het vernieuwende onderhoud dat de Leverancier aan gemeente Winterswijk levert.

De samenwerking

Emtio is ingehuurd als procesbegeleider voor de ‘meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedure’. Hierbij hebben wij in samenwerking met MvR Partners alle benodigde aanbestedingsdocumenten en overeenkomsten opgesteld. Daarnaast is de aanbesteding procedureel begeleid.

Gunning

De aanbesteding is in oktober 2019 succesvol afgerond met de gunning van een opdracht aan Roxit/Visma.

IT inkoop

Meer weten over ICT-aanbestedingen en IT inkoop? Neem contact op met Emtio of bekijk onze pagina’s IT Aanbesteding of IT Sourcing.

Wat Emtio doet

  • ​Advies over inbesteden en procurement
  • Onderhandelen over/opstellen van samenwerkingsovereenkomsten
  • Advies over ICT-recht
  • Advies over samenwerkingsverbanden zoals Shared Service Center (SSC’s)