Het werkgebied van Emtio:

Omgevings­diensten

Omgevingsdiensten | Emtio

Omgevingsdienst Groningen en Drenthe

Emtio is werkzaam voor verschillende omgevingsdiensten, zoals de Omgevingsdienst Groningen (OGD) en Omgevingsdienst Drenthe (RUD). Deze partijen hebben vorig jaar gezamenlijk een Europese aanbesteding uitgevoerd voor de selectie van een Leefomgevingssysteem (LOS).
We streven hierbij naar kwaliteitsverbetering, verhoogde efficiëntie, samenwerking in de regio, innovatie in aanpak en organisatie en een transparante bedrijfsvoering. Er wordt zoveel als mogelijk gekozen voor dezelfde inrichting en oplossing, en er wordt zoveel als mogelijk samengewerkt door de beheerorganisaties.

Omgevingsdienst Haaglanden

Emtio is in maart 2016 ingehuurd door de Omgevingsdienst Haaglanden (ODH) voor het begeleiden van een Europese aanbesteding voor de selectie, implementatie en het beheer van een Document en Records Management Systeem (DMS/RMA). De aanbesteding werd via een ‘niet openbare’ aanbestedingsprocedure uitgevoerd en is in juli van 2016 afgerond.
Emtio heeft zorg gedragen voor de redactie van alle benodigde aanbestedingsdocumenten, waaronder een selectieleidraad, een beschrijvend document en de benodigde contractstukken. De aanbesteding is procedureel uitgevoerd via TenderNed.

Specialisaties

Adviesbureau Emtio biedt ondersteuning aan omgevingsdiensten bij het aanschaffen van IT-producten en -diensten.

Onze specialisaties: